Confidenţialitate

Lara Fabian, despre colaborarea cu Horia Brenciu: ”Este un artist minunat, cu o audiență minunată” – AUDIO

Într-un interviu în exclusivitate pentru Europa FM, Lara Fabian spune de ce ales să cânte alături de Horia Brenciu în cele două spectacole programate la București în această toamnă.

Lara Fabian revine la București în luna noiembrie pentru două concerte din cadrul turneului internațional 50 WORLD TOUR, unul prin care artista celebrează alături de fani frumoasa vârstă de 50 de ani.

Horia Brenciu se alătură Larei Fabian într-un duet special în cele două concerte, pe 18 și 19 noiembrie, la Sala Palatului din București.

Întrebată de Toader Păun în Clubul de Weekend, la Europa FM, ce știe despre Horia Brenciu, artista internațională a mărturisit că l-a ales special pentru această colaborare, având o apreciere deosebită pentru el.

”Eu am ales să cânt alături de el pe scenă. Este un artist minunat, cu o audiență minunată, este un familist – iubesc asta – și abia aștept să împart scena cu el”, spune Laura Fabian.

Lara Fabian și Horia Brenciu vor concerta împreună la Sala Paltului din București în zilele de 18 și 19 noiembrie 2019. Biletele se găsesc pe www.eventim.ro, în rețeaua Eventim și la Sala Palatului. În 2020 cei doi artiști își vor da întîlnire pe scenă și în cadrul unui spectacol la Cluj Napoca, pe 14 ianuarie. Biletele se găsesc deja și pentru acest show pe eventim.ro și în rețeaua Eventim.

Primul concert al Larei Fabian în România a fost în martie 2012, la Sala Palatului din București, fiind nevoie de două reprezentații pentru a putea acoperi cererea mare de bilete. A revenit doi ani mai tarziu, în octombrie 2014, în București, iar concertul s-a desfășurat tot cu casa închisă. Atunci, managementul artistei a decis să încerce să o aducă și în alte orașe, iar prima alegere a fost Cluj-Napoca, acolo unde a susținut primul concert în 2016: pe 20 aprilie peste 4.000 de oameni au venit la Sala Polivalenta să o asculte pe cea care își numește fanii ”îngeri”.