Lara Fabian, către fanii din România: ”Abia aștept să vă văd! Să petrecem împreună” – AUDIO

Lara Fabian revine la București în luna noiembrie pentru două concerte din cadrul turneului internațional 50 WORLD TOUR, unul prin care artista celebrează alături de fani frumoasa vârstă de 50 de ani.

Horia Brenciu se alătură Larei Fabian într-un duet special în cele două concerte, pe 18 și 19 noiembrie, la Sala Palatului din București.

În Clubul de Weekend, la Europa FM, Lara Fabian a acordat un interviu prin telefon lui Toader Păun. Artista vorbește despre legăturile sale speciale cu fanii români, dar și despre pregătirile pentru reîntâlnirea cu ei, în această toamnă, la București.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În ultima perioadă ai un program foarte încărcat. Cum găsești timp să faci să se întâmple totul?

Le iau pe rând. Sincer, ca să faci ca ceva să se întâmple trebuie să fii foarte prezent în acel moment ca să fii sigur că orice ai face, faci în cel mai bun mod posibil. Așa că eu cred foarte mult în principiul pas cu pas.

Mai găsești timp pentru tine? Pentru pasiunile tale?

Pasiunea mea este muzica, așa că sunt norocoasă că programul meu este legat de muzică. Pentru familia mea, să fiu mamă și soție, găsesc timp, pentru că le include mereu în agenda mea orict de aglomerată ar fi.

Revii în România… fanii din țară te iubesc. Simți conexiunea pe care o ai cu ei atunci când ești live, pe scenă?

În mod sigur! Este o conexiune specială. Este o conexiune de ceva timp și mă simt tare norocoasă și privilegiată să pot să am o asemenea legătură cu fanii. Sunt foarte recunoscătoare pentru această legătură

Cum ai creat această legătură cu fanii români?

A început în momentul în care am revenit pentru a treia oară și am auzit fanii începând să cânte înainte să o fac eu. Și nu mi-a venit să cred cum se poate întâmpla asta, cum un cântec în limba franceză se poate conecta emoțional dincolo de orice barieră lingvistică și am realizat atunci că limba nu este o opreliște atunci când e vorba de emoții.

Mai păstrezi pianul pe care l-ai primit când erai copil, înainte de Crăciun?

Mai am acel pian. Încă mai cânt la el. Nu mai compun la el, pentru că acum călătoresc. Dar atunci când ajung înapoi în casa în care m-am născut, mă așez la acel pian și mai cânt la el.

Îți mai amintești cum a început pasiunea ta pentru muzică?

Îmi amintesc că aveam 5 ani când am vorbit cu tatăl meu și mi-a spus că a fi artist presupune să înveți cum să faci asta, nu poți doar să îți dorești. Trebuie să stăpânești arta asta. Au fost minunați părinții cu mine pentru că m-au ajutat să urmez școli muzicale unde am putut să învăț și să studiez muzica. Deci, da, îmi amintesc că eram foarte tânără.

Ești fericită că ai ales acest drum, să faci muzică?

Da! Nu știu dacă este o alegere. Asta sunt. Nu cred că este o alegere – te naști artist sau nu. Deci, da, sunt foarte fericită pentru că pot să fiu eu!

În această toamnă vei cânta pe aceeași scenă cu Horia Brenciu? Știi ceva despre el?

Desigur! Eu am ales să cânt alături de el pe scenă. Este un artist minunat, cu o audiență minunată, este un familist – iubesc asta – și abia aștept să împart scena cu el.

Ai nevoie de ceva ca să te simți confortabil înainte de a urca pe scenă?

Liniștea este importantă Îmi fac lecțiile de cântat cu profesorul meu și în general mănânc legume sau orez, ceva foarte simplu. Cel mai important când ești în turneu este somnul…trebuie să dormi foarte bine, ca să îți conservi vocea?

Mai ai timp să dormi?

Da, trebuie, altfel nu aș putea cânta. (…) Dorm 8-10 ore pe noapte.

Ce faci ultima dată înainte să urci pe scenă?

Mulțumesc! Spun mulțumesc cel care sunt în jurul meu. Mulțumesc, asta fac!

Care-i mesajul tău pentru fanii români

Abia aștept să vă văd! Să petrecem împreună! Vă rog veniți să sărbătorim împreună acest moment din 50 WORLD TOUR!

Ne vedem în noiembrie!

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS