„Lampio şi grăuntele de lumină”, sâmbătă, la Teatrul „Stela Popescu”

Sala mică a Teatrului Muzical „Stela Popescu” găzduieşte, sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 11.00, o nouă reprezentaţie a spectacolului „Lampio şi grăuntele de lumină”.

Micii spectatori vor descoperi pe scenă un nou supererou, care reuşeşte să-şi atingă scopul prin cunoaştere şi perseverenţă.

Premieră a stagiunii, „Lampio şi grăuntele de lumină” este o poveste delicată şi plină de sensibilitate, o istorie originală, adaptată şi dramatizată pentru copii, în regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătraşcu şi cu o scenografie semnată de Cristian Marin.

Pe scenă va urca şi corpul de balet al Teatrului „Stela Popescu”, coordonat de coregraful Ioana Macarie pentru acest proiect.

„Lampio este un licurici care şi-a pierdut lumina. Nu ştie unde şi când, dar este convins că trebuie să o găsească. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Şi uite aşa apar miracole, magie, prieteni, provocări, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu îşi descoperă menirea în viaţă, pentru că el asta caută, de fapt. Micul Lampio este erou într-o poveste terapeutică despre curaj, determinare, talent şi descoperirea propriei valori”, arată sinopsisul spectacolului.

Teatrul Muzical ”Stela Popescu” îşi desfăşoară activitatea în incinta Palatului Naţional al Copiilor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS