Lampio și grăuntele de lumină, premiera toamnei la Teatrul Muzical Stela Popescu

Teatrul Muzical Stela Popescu pune în scenă spectacolul Lampio și grăuntele de lumină, o poveste delicată și plină de sensibilitate, o istorie originală, adaptată și dramatizată pentru copii.

Tony Adam semnează regia piesei, dramatizată de Victoria Pătrașcu şi cu o scenografie de Cristian Marin.

Avanpremiera este programată pe 9 si 10 octombrie, la ora 10.00, iar premiera pe 16 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor.

Următoarele reprezentații vor avea loc pe 17, 23 și 24 octombrie, la ora 10.00, pe 10 noiembrie, ora 10.00 și pe 11 noiembrie, ora 11.00.

‘Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumina? Și uite așa apar miracole, magie, prieteni, provocări , iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă menirea în viață, pentru că el asta caută, de fapt. Micul Lampio este erou într-o poveste terapeutică despre curaj, determinare, talent și descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, locul în care oamenii trăiesc cele mai mari transformări. Alături de Lampio veți cunoaște și alți licurici, dar și pe monstrul deznădejdii și pe uimitoarea Hope, pasărea speranței. Esențiale sunt, însă, lecțiile de viață pe care fermecătorul nostru prieten, Lampio, trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea’, potrivit unui comunicat al teatrului bucureştean.

Copiii își vor găsi un nou supererou care reușește să-și atingă scopul prin cunoștere și perseverență.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS