Lady Gaga se bronzează în Puerto Rico

Cântăreaţa Lady Gaga a fost suprinsă de paparazzi în timp ce se relaxa la soare în San Juan, Puerto Rico.

‘Mother Monster’ a fost surprinsă de paparazii în timp ce se relaxa alături de prietenii DJ White Shadow şi Tara Savelo pe o plajă din San Juan, Puerto Rico. Lady Gaga, în vârstă de 26 de ani, este în ultima perioadă sub lupa tabloidelor, după ce a luat în greutate şi a alimentat zvonurile legate de diferite probleme pe care le-ar putea avea.

Artista a recunoscut de curând că s-a îngrăşat cu aproape 13 kilograme. Noile ei dimensiuni au fost sesizate după ce părinţii ei, Joseph şi Cynthia Germanotta, au deschis un restaurant – Joanne Trattoria – la New York.

Apariţia vedetei la plajă, în costum de baie, lasă să se înţeleagă că nu are nicio problemă în a-şi arăta corpul în public.

‘Mă gândesc – ei bine, chiar nu îmi pasă dacă se crede că sunt grasă pentru că, sincer, m-am îngrăşat cu aproximativ 13 kilograme- că Adele este mai mare decât mine şi atunci despre ea de ce nu spune nimeni nimic? Ea este atât de minunată încât încrederea în sine este ceva ce trebuie să învăţ de la ea. A ridicat moralul multor femei. Trebuie să fiu o femeie încrezătoare şi să spun lucruri de actualitate care să fie utile celor tineri’, a declarat Lady Gaga, săptămâna trecută, pentru revista Stylist.