“Ladies, Gentlemen and Golf”: Din dragoste pentru golf și frumos

Evenimentul “Ladies, Gentlemen and Golf” a avut loc pe 13 iulie, pe unul dintre cele mai prestigioase terenuri de golf din România, Theodora Golf Club.

La start s-au prezentat 72 de jucători de golf, care au concurat pentru premiile puse la bătaie la cele patru categorii importante: trei categorii DOMNI, două categorii DOAMNE, SENIORI, JUNIORI și şase premii speciale.

„Competiția de golf “Ladies, Gentlemen and Golf” s-a născut din pasiunea mea pentru acest sport frumos și din dorința de a contribui la promovarea și dezvoltarea acestuia în România. Ne dorim să atragem cât mai mulți oameni să încerce acest sport, de care dacă te-ai îndrăgostit nu mai renunți niciodată.

Golful este un sport care are valori precum onestitate, perseverență, răbdarea”, spune Daniela Sima, organizatorul evenimentului.

„Este un joc individual, dar și de echipa. Copiii sunt fascinați de jocul de golf și ajung să joace în competiții după nici mai mult, nici mai puțin 10 lecții de golf.

Evenimentul a început în seara zilei de 12 iulie, cu o premieră la Theodora Golf Club, o locație dintre cele mai frumoase din România. Chef Cezar Munteanu, Chef Ciprian Nicolescu și Chef Roxana Blenche ne-au răsfățat cu trei preparate culinare de Fine Dining, acompaniate de vinuri de excepție, precum Cupola Sanctis Sfântul Ilie de la Crama Oprișor și două vinuri franțuzești.

Bucuria cu care au primit jucătorii de golf acest eveniment, mi-a confirmat convingerea că arta culinară face casă bună cu jocul de golf și cu siguranță vom repetă acest eveniment”, a continuat Daniela Sima.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS