La Radio cu Andreea Esca și fotografa Mihaela Noroc

Fotografa Mihaela Noroc, care a lansat recent albumul ”The Atlas of Beauty: Women of the World in 500 Portraits” (Atlasul Frumuseții: Femeile Lumii în 500 de portrete), se pregătește sâmbătă să facă și introducerea oficială a volumului în rândul românilor, la Târgul Gaudeamus.

„Atlasul Frumuseții” s-a născut într-o călătorie pe care Mihaela Noroc a făcut-o în Etiopia, unde a fost fascinată de eleganța și naturalețea femeilor.

Mihaela Noroc a ajuns apoi să călătorească în peste 50 de țări, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei a devenit faimos în întreaga lume și s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi. Această colecție impresionantă de portrete și povești e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate și mai ales pentru puterea de a accepta și descoperi frumusețea din noi.

O parte din portretele cuprinse în ”The Atlas of Beauty: Women of the World in 500 Portraits” (Atlasul Frumuseții: Femeile Lumii în 500 de portrete) pot fi văzute pe site-ul oficial theatlasofbeauty.com.

Mihaela Noroc s-a născut în Moldova, dar a ajuns să trăiască în România. Povestea ei de viață nu este deloc una simplă, iar experiențele ei se pot transforma într-o experiență bună pentru mulți dintre noi.