Confidenţialitate

La Radio cu Andreea Esca: Andi Moisescu și amintiri de groază cu un fan al lui Cotabiță – VIDEO

Invitat în emisiunea de debut a Andreei Esca de la Europa FM, Andi Moisescu și-a amintit despre cât de grea a fost prima lui emisie la radio.

Acum vedetă de televiziune, pe atunci DJ, Andi Moisescu realiza o emisiune cu actorul George Mihăiță. Primul lor invitat a fost Gabriel Cotabiță, iar primul telefon în direct al unui ascultător a rămas adânc întipărit în mintea celor care au fost în studio.

“Era în 1993 și eu eram la mixer, George era în cabină cu Cotabiță. Ascultătorul a intrat și a zis ‘Bună ziua, Gabi.’, Mihăiță i-a răspuns ‘Bună ziua, te ascultăm’. Ascultătorul a repetat ‘Bună ziua, Gabi’, am replicat și eu ‘Bună, te ascultăm’. Ascultătorul a ridicat tonul ‘Gabi, mă auzi?’ și, după ce și Cotabiță s-a auzit răspunzându-i, a urmat întrebarea pe care eu am tradus-o pentru ascultători, după un lung moment de liniște: Nu mai e și mâine invitat, e doar astăzi”, a râs Andi Moisescu amintindu-și momentul de groază de atunci.

În emisiunea La Radio, Andreea Esca i-a făcut o mare surpriză lui Moisescu și l-a adus în studioul Europa FM chiar pe actorul George Mihăiță cu care au povestit despre emisiunile pe care le făceau împreună.

“Te-am invitat pentru că, acum nenumărați ani, pentru mine tu erai acel zeu al radioului care te mutai în televiziune și acum e invers: vin eu la radio”, i-a mărturisit Andreea Esca lui Andi Moisescu, care recunoaște că a crezut că este o farsă invitația de a participa la o emisiune la Europa FM pentru că nu se aștepta ca Andreea Esca să se hoărască să facă radio.

Emisiunea La Radio cu Andreea Esca se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora 12.00, la Europa FM.