La mulți ani, Moise Guran!

Jurnalistul Moise Guran este aniversatul nostru de sâmbătă. Din octombrie 2010 realizează la Europa FM ”pastila” Biziday, iar din martie 2011 vă ascultă de luni până joi, de la 13:15 la România în Direct.

”Nu m-am îndrăgostit de radio, m-am însurat cu el. Fără să-mi dau seama. Am acceptat provocarea lansată de EuropaFM pentru că eu întotdeauna accept provocările. Face parte din gena mea. Apoi mi-am dat seama că România în Direct este o binecuvântare şi o ocazie exclusivă pe care TV-ul nu ţi-o oferă – să vorbeşti zilnic cu ascultătorii, să primeşti feed-backul lor, este un lucru pe care îl am doar eu, jurnalistul Moise Guran.

Şi asta pentru că România în Direct este o emisiune unică pe piaţa românească. Nu este creaţia mea, este singura emisiune din câte am facut pe care am preluat-o, nu am inventat-o eu şi este mai puternică si decât mine şi decât cei care au realizat-o înaintea mea. România în Direct este Europa FM, pentru că la această emisiune vorbesc ascultătorii noştri. Fără să-mi dau seama, am devenit dependent de România în Direct şi dacă o zi nu fac această emisiune simt că îmi lipseşte ceva. (…) Am lipsit doar două zile. O dată pentru că am plecat din Bucureşti pentru o filmare şi altă dată pentru că am fost foarte bolnav. Dacă sunt doar bolnav, iar nu foarte bolnav, vin la radio. Am făcut emisiunea, de exemplu, şi după o operaţie la genunchi. La TV nu am putut merge câteva zile, dar la radio am venit şi am făcut emisiunea cu piciorul întins pe un scaun, deşi nimeni nu mă obliga să fac asta”, povește Moise Guran.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS