La mulți ani, Hugh Grant!

9 septembrie 1960 este data la care venea pe lume Hugh John Mungo Grant, cunoscut sub un nume ceva mai simplu – Hugh Grant.

Devenit celebru pentru rolul din filmul ”Patru nunți și o Înmormântare”, în 1995, Hugh Grant s-a remarcat apoi în numeroase lungmetraje și producții teatrale și a obținut premii prestigioase precum BAFTA și Globul de Aur. Cu toate că a avut în vedere o carieră în istoria artelor, după ce a absolvit Universitatea Oxford, secția Filologie, a refuzat o bursă pentru studii postuniversitare în acest domeniu la Institutul Courtauld din Londra, axându-se pe o carieră în actorie.

Hugh Grant a avut o relație de lungă durată cu actrița Elisabeth Hurley și mai mare doi copii rezultați dintr-o legătură cu chinezoaica Tinglan Hong.

Primul său copil cu Anna Eberstein, alături de care se pare că a ajuns la o stabilitate în plan sentimental, a venit pe lume cu numai trei luni înainte de cel de-al doilea copil al actorului cu Tinglan Hong. Așa se face că într-un interval de numai 15 luni el a devenit tată de două ori cu două partenere diferite. Hugh Grant are azi o familie numeroasă, ajungând să aibă 4 copii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS