La mulți ani! Bun venit în 2019!


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

România a trecut în 2019! Respectând tradiția pornită în anul 2000, Europa FM marchează miezul nopții cu ajutorul piesei ABBA – ”Happy New Year”.

Iniţial, piesa Abba – ”Happy New Year” fusese compusă pentru un muzical despre Anul Nou, însă după ce acest proiect nu s-a concretizat, membrii trupei ABBA au decis să înregistreze melodia pentru albumul ”Super Trouper”.

Inițial, a fost promovată doar varianta spaniolă, “Felicidad”, în ţările latino-americane, devenind un hit care a ajuns pe locul 5 în topurile din Argentina.

Varianta în limba engleză “Happy New Year” a fost lansată ca single în 1999, urcând în topurile europene – Top 10 în Olanda, Norvegia, Suedia, precum şi în Top 20 în Danemarca.

ReveliON AIR 2019

Pentru această noapte, Europa FM a pregătit un program special cu cea mai bună muzică de ieri și de azi reunită în ReveliON AIR 2019.

Până la ora 6:00, muzica bună pentru petrecerile românilor răsună pe frecvențele Europa FM, completată de mesajele trimise de ascultătorii Europa FM în ultimele săptămâni prin WhatsApp la 0728.111.222, dar și de urările celor mai populari artiști și ale echipei Europa FM.

Mulțumim pentru că începem și acest an împreună, pe aceeași frecvență! Bun venit în 2019!

La mulți ani!

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS