La mulți ani, Andreea Esca!

Andreea Esca este sărbătorita zilei de marți. Realizatoarea emisiunii La Radio cu Andreea Esca se pregătește pentru o nouă serie de interviuri cu oameni speciali, în fiecare sâmbătă, de la ora 12, la Europa FM.

De mai bine de 20 de ani prezintă, la PRO TV, cel mai urmărit jurnal de știri, în fiecare seară, de la ora 19, însă legăturile ei cu televiziunea încep în 1992, la TV SOTI. Încă din anii 90 a devenit cunoscută în întreaga lume, oferind corespondențe pentru CNN.

Cea mai spectaculoasă colaborare media a începutului de 2015 a adus-o pe Andreea Esca la  Europa FM. A fost pentru prima dată când jurnalista cu cea mai mare notorietate din România a început să aibă o emisiune la un post radio.

La Radio cu Andreea Esca este o emisiune de interviuri cu cele mai importante personalităţi ale momentului, difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 12:00 la Europa FM. Emisiunea poate fi urmărită şi în format video direct pe europafm.ro.

Noul sezon La Radio cu Andreea Esca  va începe în această toamnă pe frecvențele Europa FM și va putea fi urmărit și video pe europafm.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS