La mulți ani, Adi Hădean!

Azi este ziua lui chef Adi Hădean, așa că la prima oră, în Deșteptarea, ne-am decis să-i facem o surpriză în direct. Adi Hădean revine și pe frecvențele Europa FM din acest weekend cu un nou sezon Medium Rare.

”Sunt îndrăgostit de soția mea și sunt topit după fiul nostru. Am profitat la maximum de experiențele mele din ultimii 30 de ani și mi-am învățat bine lecțiile. Știu ce am de făcut în fiecare zi pentru ca viața mea să fie așa cum îmi doresc și pentru a putea merge la culcare cu un zâmbet pe față”, mărturisește Adi Hădean.

Pasionat de gătit, colegul nostru și-a modelat viața din ultimii ani în jurul dragostei pentru bucătărie.

”Pasiunea pentru gătit mi-a adus în viață unul dintre cele mai solicitante și mai frumoase proiecte la care am lucrat vreodată, Farfurii curate, programul de alimentație sănătoasă destinat grădinițelor, program introdus cu succes în cinci grădinițe de stat din Cluj Napoca. Farfurii curate a atins destinele a aproape 1000 de copii, părinți, bunici, educatori și bucătari de grădiniță din Cluj și mi-a atins mie viața într-un fel care m-a schimbat, m-a îmbogățit și m-a făcut să fiu mai atent cu ce mi se întâmplă sau cu ce permit să mi se întâmple, începând de la felul de a mă alimenta până la felul în care îmi trăiesc viața în ansamblu.

Aceeași pasiune mi-a oferit un cadou la care nu mă așteptam: posibilitatea de a purta torța olimpică înaintea deschiderii ediției din 2012 a Jocurilor Olimpice de la Londra.

În anul 2014 am avut șansa de a fi ales să fac parte din juriul Masterchef România, lucru care a deschis unele drumuri, dar le-a închis pe altele. Nu poate fi altfel decât bine.

Sunt recunoscător pentru asta și pentru toate lucrurile bune ori mai puțin bune pe care le văd, simt, miros, trăiesc în fiecare zi”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS