Confidenţialitate

La început de primăvară, meriți să fii surprins…live pe pârtie, în Poiana Brașov! – VIDEO

Martie a început cu soare și termperaturi pozitive în majoritatea orașelor, însă la munte sezonul sporturilor de iarnă și al distracției pe schiuri este departe de final.

În Poiana Brașov, acolo unde Europa FM și LIDL au deschis și în acest an Pârtia cu Surprize, continuă jocurile și concursurile pe un strat încă generos de zăpadă.

În fiecare final de săptămână, de dimineață și până seara, meriți să fii surprins live pe pârtie de surprizele pregătite de Europa FM și LIDL.

Aici este locul unde, în weekend, vă puteți bucura și de muzică live cântată de artiștii preferați, dar și de șansa de a sta la povești cu ei.

LIDL a rezervat pasionaților de sporturi de iarnă dar si celor care doar caută să se relaxeze în aerul curat din Poiana Brașov un colț cu băuturi calde delicioase. Cafeaua proaspăt preparată și ciocolata caldă Bellarom te așteaptă în zona de relaxare LIDL, aflată la baza Pârtiei Bradul.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson oferit de promoterii LIDL împreună cu alte surprize dulci sau sărate Mister Choc și Alesto.

După o tură cu placa sau schiurile pe Pârtia Bradul, zona de relaxare LIDL este locul perfect pentru reîncărcarea bateriilor. De orice fel! Asta pentru că pe lângă surprizele dulci sau sărate și băuturile calde, în caravana LIDL sunt și cutii protejate cu cifru unde se pot pune la încărcat telefoanele mobile, pentru a avea energie suficientă să surprindeți și păstrați amintirile de milioane create pe Pârtia cu Surprize.

Ștefan Lungociu vă face un tur al Pârtiei cu Surprize, la început de primăvară:

https://www.facebook.com/europafmromania/videos/1067030933483356/