Confidenţialitate


La Constanța, a apărut prăjitura Mihai Eminescu


La Constanța, a apărut prăjitura Mihai Eminescu

Maestrul cofetar internațional Chef Silvian Miron a lansat astăzi, la chocolateria sa din Constanța, desertul…”Mihai Eminescu”, prăjitură tematică omagială din gama super-fină, produsă și oferită la vânzare, de câțiva ani, doar la aniversarea poetului, pe 15 ianuarie.

Desertul dulce-amar este realizat sub forma unei călimări de cerneală în care este înfiptă oblic o pană de scris.

Medalionul capacului este decorat cu semnătura olografă a poetului, modelată, asemeni penei de scris, dintr-un filigran din ciocolată albă.

Prăjitura este un amestec de ganache de vanilie și musse de ciocolată, precum și unt de cacao (din ciocolata albă), combinate cu alune de pădure măcinate sau jeleu de ciocolată ce tapetează prăjitura.

Foto: adevarul.ro


Ultimele stiri
Taxe mai mari pentru turiștii care vor să viziteze parcurile naționale din Statele Unite. Cât va costa un…

STUDIU: Adolescenții preferă să discute cu chatboturile anumite probleme de sănătate mintală decât să ceară ajutorul unui specialist…

Cum ne îmbrăcăm de sărbători: Ce spun despre noi culorile pe care le purtăm | GALERIE FOTO

Semnificațiile icoanei Nașterii Domnului: Simboluri, izvoare și reprezentări tradiționale | GALERIE FOTO

Părintele greco-catolic Victor Ostropel, despre ce înseamnă „magia” Crăciunului: „Să petrecem această sfântă și dumnezeiască sărbătoare cu simplitate…

Preotul Stănel Roșu, despre însemnătatea Crăciunului: „Trebuie să fim în primul rând oameni, să ne iertăm, să ne…

Crăciunul la ortodocși și catolici, sărbătorit pe 25 decembrie

Amintiri valoroase de Crăciun ale câtorva dintre jurnaliștii Europa FM. Cum arăta odinioară colindatul la sat și copilăria…

Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…