Confidenţialitate

”City break la Constanța”, un nou program lansat de patronatele din turism

Patronatele din turism au luat o decizie importantă: nu mai vor ca orașul Constanța și împrejurimile sale să fie vizitate doar vara, când toată lumea merge la mare, ci și în restul anului. Așa că s-au gândit să lanseze un program special, numit ”City break la Constanța”, prin care să încerce să-i atragă pe turiști aici și în extra-sezon.

 

Pachetul turistic va include cazare şi masă la preţuri speciale, dar şi vizite la obiective turistice. Astfel, turiștii care vor merge în city-break la Constanța se vor putea caza două sau trei nopți la unul din hotelurile care vor intra în program. Vor avea micul dejun asigurat și, în plus, vor beneficia de câteva servicii interesante. De exemplu, un tur ghidat al oraşului sau o plimbare pe mare.

 

De asemenea, în hoteluri vor avea acces la spa, iar în restaurantele pescărești din oraș și din județ vor fi invitați la degustări de preparate din peşte şi fructe de mare. Totodată, turiștii vor primi un voucher cu care vor avea acces la toate muzeele și obiectivele turistice din județ.

 

Deocamdată, hotelierii, reprezentanții restaurantelor și agențiile de turism din Constanța au pus planul pe hârtie. Urmează să lanseze tarifele şi opţiunile de cazare şi masă, pentru ca cei interesaţi să poată beneficia de program încă din această toamnă.