La ce se pricep cel mai bine locuitorii fiecarui stat din lume

Jurnaliștii americani au realizat o hartă

Venezuela are cele mai multe câștigătoare de miss Univers, Argentina exportă cei mai mulți fotbaliști, iar România stă cel mai bine la viteza internetului.

Potrivit Business Insider care prezintă acestă hartă, Marea Britanie conduce în topul numărului de mișcări fasciste din istorie, iar locuitorii din Belize sunt pe primul loc la distrugerea stratului de ozon.

In viziunea jurnalistilor americani, Romania sta cel mai bine la viteza de descarcare de pe Internet, în vreme ce Republica Moldova este capioană la onsumul de alcool.

Bulgarii traiesc ‘visul american’, acestia fiind cei mai mari proprietari de locuinte, in timp ce sarbii sunt campioni la polo pe apa, iar ungurii la canoe.

Chinezii au cele mai mari emisii de CO2, in timp ce americanii se remarca prin cel mai mare numar de castigatori ai Premiului Nobel, dar si prin cel mai mare numar de oameni ucisi de masina de tuns iarba.

Estonia este tara cu cele mai multe femei pe cap de barbat, spaniolii sunt cei mai mari donatori de organe, iar Finlanda iese in evidenta prin cel mai mare consum de cafea.

Iar topul continuă -Venezuela are cele mai multe castigatoare ale Miss Univers, Argentina exporta cei mai multi fotbalisti, iar in Mexic riscul de a fi lovit de fulger e cel mai mare.