L. Dragnea: PSD-ul a ieșit întărit din această încercare

NU LUĂM ÎN CALCUL ANTICIPATELE. SUNT CONVINS CĂ NICI PREȘEDINTELE IOHANNIS NU SE GÂNDEȘTE LA ACEASTĂ VARIANTĂ.

UPDATE: Cer iertare românilor pentru greșeala pe care am făcut-o. Ar fi trebuit să discutăm mai mult în partid, înainte să-l numesc pe Grindeanu premier.

UPDATE: Sunt convins că luni, la consultări, președintele Iohannis va accepta propunerea noastră pentru un nou premier.

UPDATE: Următorul premier va fi un om cinstit, să nu fie aventurier. Ne vom întâlni cu colegii mei și vom discuta variantele de prim ministru. Eu am 4 variante. Și domni și doamne.

În primele declarații după votarea moțiunii împotriva guvernului Grindeanu, președintele PSD a declarat că prin votarea moțiunii de cenzură, România a intrat în normalitate.

A fost o acțiune politică asumată de PSD și ALDE. Dar n-am vrut să riscăm ca un program ambițios să fie pus sub semnul întrebării.

Cel mai improtant e programul de guvernare care schimbă România în bine.

PSD a ieşit întărit din această mişcare, nu a fost uşor, PSD şi noi toţi am înţeles că există presiuni ca această colaiţie să nu-şi ducă la capăt mandatul, s-a întărit unitatea partidului. Incercarea celor care au încercat să ia puterea în mod nelegitim a eşuat.

Am reuşit să avem o majoritate calificată, nu se pune problema majorităţii pentru formarea noului Guvern

Vom avea un comitet executiv naţional şi o întâlnire cu grupurile pentru ca luni să mergem cu o propunere la dl Iohannis. Prima dată discutăm candidatul pentru funcţia de prim-ministru, după aceea vom aproba formula de guvernare şi programul.

Din partea mea sau a colegilor mei, dl Grindeanu nu va avea de suferit. Noi nu vom începe o vânătoare de vrăjitoare.

PSD a ieşit întărit din această mişcare, nu a fost uşor, PSD şi noi toţi am înţeles că există presiuni ca această colaiţie să nu-şi ducă la capăt mandatul, s-a întărit unitatea partidului.

Pentru noi prioritatea a rămas şi rămâne programul de guvernare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS