Confidenţialitate

Kris Jenner, despre Anastasia Soare: ”Ești o inspirație pentru toți cei din jurul tău” – VIDEO

Kristen Mary Jenner, devenită faimoasă în întreaga lume după ce a apărut în serialul de televiziune ”Keeping Up with the Kardashians”, a legat o prietenie cu Anastasia Soare, supranumită ”Regina Sprâncenelor”, care a fost invitata Andreei Esca de sâmbătă, din emisiunea de la Europa FM.

Anastasia Soare a fost luată prin surprindere de aprecierile pe care i le-a făcut Kris Jenner în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

Anastasia, sunt atât de mândră de tine! Ești minunată, ești mereu pe drumuri, călătorești, dar de data asta este vorba despre România și știu cât de mult înseamnă asta pentru tine.

Nu-mi vine să cred că visul vieții tale se îndeplinește în sfârșit în țara ta, în magazinele Sephora, și sunt foarte mândră de tine. Ești o inspirație pentru toți cei din jurul tău și vreau să te felicit și să-ți spun că te iubesc. Abia aștept să te văd într-o zi când vei reveni din turneul tău mondial. Îmi e dor de prietena mea, te iubesc!”, a spus Kris Jenner, sâmbătă, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

Anastasia Soare, Regina Sprâncenelor, La Radio cu Andreea Esca