Kovesi se declara imuna la acuzatiile Elenei Udrea

Procurorul-șef al DNA afirmă că nu va sesiza Inspecția judiciară cu privire la declarațiile făcute recent de Elena Udrea.

Aflată în arest preventiv, Elena Udrea a postat, de mai multe ori, mesaje pe Facebook despre anchetele procurorilor şi denunţurile inculpaţilor. În cea mai recentă postare, Elena Udrea a scris că, după ce DNA şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-au opus punerii sale în libertate, se poate spune că principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că a fost căsătorit cu ea.

Codruţa Kovesi, înainte de a intra la bilanţul Ministerului Public, a declarat că nu va sesiza Inspecția judiciară cu privire la declarațiile făcute recent de Elena Udrea: ‘Suntem imuni la astfel de declaraţii. Ne facem treaba, cred că răspunsul nostru cel mai bun este să continuăm anchetele profesionist, în mod corect şi hotărârile judecătoreşti sunt răspunsul cel mai credibil pe care îl putem da în faţa unor astfel de atacuri.’

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, este arestată în dosarul ‘Gala Bute’ şi pusă sub acuzare şi în dosarul ‘Microsoft’.