Confidenţialitate

Klaus Iohannis: ”Veniţi la vot că astăzi puterea politică este la voi. Astăzi, decidem împreună cum arată România de mâine”

Klaus Iohannis a votat duminică, în București, la secţia de la Liceul “Jean Monnet”.

Când a ajuns la secţia de votare, mai multe persoane aşteptau pentru a-şi exprima opţiunea, Klaus Iohannis aşezându-se la rând, după ce i-a salutat pe membrii Biroului secţiei.

“Veniţi la vot, dragi români! Veniţi la vot că astăzi puterea politică este la voi. Astăzi, decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votaţi! Astăzi, dragi români, decideţi pentru următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lung. Este începutul unei serii de alegeri şi astăzi puteţi să începeţi să schimbaţi România. Am votat. În campania electorală am constatat că am avut mai multe iniţiative de mobilizare la vot decât altădată.

Acest lucru mă bucură foarte mult şi ţin aici, în secţia de votare, să mulţumesc tuturor celor care au iniţiat campanii de mobilizare pentru vot şi cetăţeni persoane private şi companii şi ONG-uri. Veniţi, dragi români, la vot! Nu lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru”, a afirmat Klaus Iohannis.