Klaus Iohannis: “Stabilitatea Republicii Moldova este esențială pentru continuarea parcursului european al acestui stat”

Klaus Iohannis a transmis forțelor politice din Republica Moldova un „apel ferm pentru respectarea democrației și a statului de drept”.

“Klaus Iohannis adresează tuturor forțelor politice din această țară un apel ferm pentru respectarea democrației și a statului de drept.

Stabilitatea Republicii Moldova este esențială pentru continuarea parcursului european al acestui stat, care s-a angajat să ducă la îndeplinire un amplu proces de reforme, inclusiv în ceea ce privește statul de drept și buna guvernare, în conformitate cu angajamentul său față de Uniunea Europeană, în baza Acordului de Asociere.

Această situație de criză poate fi rezolvată în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova doar prin dialogul responsabil al tuturor forțelor politice, care trebuie să manifeste calm și reținere în această perioadă și să acorde astfel prioritate stabilității politice a țării”, transmite Administrația Prezidențială.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS