Klaus Iohannis spune că nu a primit scrisorile copiilor prezentate de Gabriela Firea, în conferința de la PSD

”Nu au ajuns astfel de scrisori la noi la Administrație” – spune Klaus Iohannis despre scrisorile pe care Gabriela Firea le avea în spatele ei într-o conferință de presă, susținută în urmă cu o zi, în sediul PSD.

„Protestăm energic față de declarațiile făcute de reprezentanții guvernului care au spus că alocațiile pentru copii se vor majora doar cu 15%, asta în cazul în care avem o lege care spune că alocațiile trebuie dublate, lege promulgată și de președinte”, a declarat Gabriela Firea, în timp ce în spatele ei erau prezentate pe ecrane scrisori adresate președintelui de către copiii care cereau majorarea alocațiilor.

Pe lângă implicațiile ce țin de GDPR și violarea corespondenței, scrisorile prezentate în conferința de presă de la sediul PSD pare că nu ar fi ajuns până acum la Administrația Prezidențială.

”Acele afirmații trebuie citite în cheie electorală. Nu au ajuns astfel de scrisori la noi la Administrație. PSD încearcă o acțiune electorală, logistic defectuoasă”, a comentat Klaus Iohannis, miercuri, răspunzând unei întrebări din partea unei jurnaliste pe această temă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS