Confidenţialitate

Klaus Iohannis, îndemn de participare la vot | AUDIO

Președintele Klaus Iohannis îi roagă pe români să meargă, duminică, în număr cât mai mare la vot.

Alegerile locale au fost deja amânate din cauza pandemiei de COVID-19.

Cum primarii vor fi aleși acum, într-un singur tur, la începutul săptămânii viitoare vom ști cine va conduce localitățile în următorii 4 ani.

„De ce este această alegere atât de importantă? Pentru că de cei care vor câștiga depinde ca școala și spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate și problemele de trafic rezolvate”, spune președintele.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Toată lumea trebuie să aibă mască și să se dezinfecteze atunci când intră în secția de votare. Pentru cine nu are așa ceva, autoritățile vor pune la dispoziția alegătorilor măști și biocide.

“Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, care în esență se rezumă la purtarea corectă a măștii de protecție, păstrarea distanței, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor și dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secțiile de votare este redus la minimum.

De aceea, vă încurajez, dragi români, mergeți la vot în număr cât mai mare și alegeți-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea orașului sau a comunei în care trăiți”, conchide Iohannis în mesajul său.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.