Confidenţialitate

Klaus Iohannis a primit la Palatul Cotroceni peste 200 de copii

Președintele Klaus Iohannis a primit astăzi la Palatul Cotroceni peste 200 de copii în cadrul unei acțiuni la care au participat și reprezentanții organizației neguvernamentale ,,Salvați Copiii,,,.

Organizația care luptă pentru drepturile celor mici împlinește în 2015, 25 de ani de activitate în România.

Deși evenimentul a arătat ca o petrecere pentru copii, evenimentul dedicat celor mici a  început totuși solemn, cu intonarea imnului. Apoi, președintele a renunțat la sobrietate, mai ales că elevii își tot făceau poze și chicoteau permanent. O fetiță, care i-a spus președintelui că e Zâna României, s-a sus chiar lângă șeful statului care încerca să-și țină discursul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Până la urmă, Klaus Iohannis a reușit să-i felicite pe reprezentanții organizației Salvați Copiii. Printre ei s-a aflat și Gabriela Alexandrescu, președintele executiv al organizației care a declarat că în cei 25 de ani de activitate, peste un milion de copii au beneficiat de programele desfășurate de organizație.

 

După evenimentul din Sala Unirii, președintele și copiii au participat la o petrecere în Curtea Palatului Cotroceni, petrecere colorată cu baloane și muzică de fanfară.

Deși toată lumea aștepta ca președintele să anunțe că a promulgat legea prin care alocația de stat pentru copiii de peste doi ani se dublează, Klaus Iohannis nu a adus în discuție acest subiect.