Confidenţialitate

Kelemen Hunor, despre situația de la Victor Babeș: Investițiile au lipsit 30 de ani, nu ai cum să faci minuni în 3 luni

Vicepremierul Kelemen Hunor face apel la decență după noua tragedie, de luni, de la Spitalul Victor Babeș, în care au murit trei femei.

Liderul UDMR se alătură specaliștilor care atrag atenția că presiunea pe sistemul medical este tot mai mare din cauza cazurilor grave de Covid-19, tot mai multe:

„E o chestiune tehnică ce s-a întâmplat o problemă tehnică, o defecțiune tehnică și nu vreau să comentez și nu vreau să politizăm. Da, au fost și sunt multe improvizații, fiindcă investițiile, 30 de ani, au lipsit, pe o infrastructură precară nu ai cum să faci minuni în 3 luni de zile, vorbesc doar de actualul guvern, de aceea pe noi ne preocupă o investiție masivă, serioasă în sănătate.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Întrebat cum crede că este gestionată pandemia Covid de către ministrul Sănătății, vicepremierul Kelemen Hunor îi ia apărarea lui Vlad Voiculescu, atacat de unii lideri ai PNL:

„Am încredere în Vlad Voiculescu, am încredere că este în stare să gestioneze această situație. Apar momente critice și în momente critice ar trebui să comunice cu mai multă empatie.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.