Președintele Iohannis: Un nu hotărât corupţiei trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!

Șeful statului a transmis, duminică, un mesaj, cu ocazia Zilei Internaţionale Anticorupţie, precizând că susţine lupta anticorupţie şi pe magistraţi care poartă această bătălie cu corupţia, „o boală care macină democraţia şi ţine captivi milioane de oameni în sărăcie”.

Corupţia este o boală care macină democraţia şi ţine captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupţia înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, şcoli fără condiţii, administraţie blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuşi să învingem acest flagel„, a declarat Klaus Iohannis, într-un mesaj video transmis pe Facebook.

Șeful statului susține”continuarea luptei anticorupţie pentru o Românie sănătoasă şi rămân alături tuturor magistraţilor care duc această bătălie, cu mult curaj, zi de zi. Cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii noastre. Stă în puterea noastră! Un NU hotărât corupţiei trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!”, a conchis Klaus Iohannis.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS