Justin Timberlake – Can’t Stop the Feeling

Artist:
Justin Timberlake
Titlu:
Can't Stop the Feeling

Justin Timberlake a lansat single-ul „Can’t Stop The Feeling” la începutul lunii mai 2016. Melodia face parte din coloana sonoră a filmului de animație ”Trolls”.

În clip apar colegi din distribuția filmului ”Trolls”, cum ar fi Anna Kendrick, Gwen Stefani și James Corden.

Compozitorii suedezi Max Martin şi Shellback au scris şi s-au ocupat de producţia piesei „Can’t Stop the Feeling” în colaborare cu Justin Timberlake. Nu este de mirare așadar că artistul a ajuns să cânte în 2016 piesa și în finala Eurovision Song Contest, desfășurată în Suedia.

Justin Timberlake (n. 31 ianuarie 1981) a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei ‘N Sync şi a fost recompensat, până în momentul lansării piesei ”Can’t Stop the Feeling” cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy.

În 2002, el a lansat primul său album solo, „Justified”, urmat de „FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Justin Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unităţi. Cel mai recent album al cântăreţului, „20/20 Experience”, lansat în martie 2013, s-a vândut în peste două milioane de exemplare.

Justin Timberlake s-a concentrat în ultimii ani, care au precedat lansarea acestui hit, asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în „The Social Network”, un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia „Bad Teacher”, în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică „Friends With Benefits”, în care joacă alături de Mila Kunis.