Patru persoane care protestau în fața sediului PSD au fost ridicate de jandarmi

Patru dintre persoanele care au protestat, luni, în faţa sediului Partidului Social Democrat, în timp ce se desfăşura şedinţa Comitetului Executiv al partidului, au fost ridicate de către jandarmi, după ce li s-a pus în vedere că nu au dreptul să manifesteze în acest loc, care este rezervat altei acţiuni de protest.

Unul dintre aceştia a fost jurnalistul Mălin Bot, care şi-a exprimat criticile la adresa coaliţiei de guvernare cu ajutorul unei staţii de amplificare şi al unei boxe.

După ce jandarmii i-au cerut de mai multe ori să se legitimeze, el a fost urcat într-o dubă.

Jurnalistul s-a împotrivit şi s-a prins de un semn de circulaţie, scoţând indicatorul parţial din pământ.

De asemenea, unul dintre cei aproximativ zece protestatari de la sediul PSD s-a urcat într-un copac, unde a stat în jur de 30 de minute, după ce reprezentanţii Jandarmeriei i-au adus la cunoştinţă că nu are dreptul să protesteze în acel loc.

El a declarat că, în acest fel, doreşte să îşi exprime punctul de vedere şi să evite să fie dus la secţie. În cele din urmă, el a coborât de bună voie şi a fost urcat în maşina jandarmeriei.

Alţi cinci-şase protestatari au părăsit zona şi s-au mutat pe trotuarul de peste drum de sediul PSD.

Anterior, unul dintre aceştia precizase că reprezentanţii Jandarmeriei l-au anunţat că va fi amendat, având în vedere că nu a acceptat să plece după primele atenţionări.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS