Jurnalista Ioana Ene Dogioiu revine la Europa FM

Jurnalismul de calitate primește întăriri, la Europa FM!

Ioana Ene Dogioiu se alătură chiar de astăzi echipei de realizatori Piaţa Victoriei, având prima emisiune în direct pe frecvenţele Europa FM şi pe pagina de Facebook Radio Europa FM, de la ora 18.15.

Ioana este prima voce care s-a auzit la Știrile Europa FM, în 2000, când radioul s-a lansat cu jurnalul prezentat de ea şi Rareş Petrişor. Acum, revine ca jurnalist cu experienţă solidă, realizator de interviuri de substanţă în emisiunea Piaţa Victoriei. Ea completează practic echipa formată din Cristian Tudor Popescu, Anca Simina, Alice Iacobescu şi Tudor Muşat.

Ioana Ene Dogioiu a lucrat în importante redacţii de ştiri, la TVR, Realitatea TV, Radio Total, şi, din 2007, la publicaţia online Ziare.com unde este senior editor şi realizator de interviuri cu precădere din  domeniul politic şi juridic. Ioana Ene Dogioiu are licenţă în Drept, la Universitatea Bucureşti.

“E o revenire firească, naturală, la radioul care mi-a rămas mereu în suflet. Lansarea Europa FM, pe 26 mai 2000, chiar cu un jurnal prezentat de mine şi de Rareş e un moment profesional, dar şi personal extrem de valoros.

E ca o reîntregire sufletească, dincolo de, evident, provocarea profesională de a face interviuri la înălţimea celor care au făcut din această emisiune un reper într-un timp atât de scurt”, mărturisește Ioana Ene Dogioiu.

Piaţa Victoriei este emisiunea de interviuri şi dezbatere la Europa FM, transmisă de luni până joi, de la ora 18.15.

Aproximativ 1.800.000 de români aleg să asculte Europa FM în fiecare zi, de luni până vineri. Potrivit ultimelor date de audiență, Europa FM are cea mai mare creștere de audiență în ultimele 12 luni. Piața Victoriei are peste 90.000 de ascultători în plus față de acum un an.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS