Julio Iglesias mai are încă un fiu

Firma de avocatură Osuna din Sevilia a obţinut o probă de ADN al cărei rezultat a fost de 99,99%, maximul posibil, concluzionând că Julio Iglesias mai are un fiu, pe nume Javier, potrivit El Pais.

Surse apropiate firmei de avocatură au confirmat pentru agenţia de presă Efe că este vorba despre un bărbat care timp de mai mulţi ani a încercat să obţină această recunoaştere, încercare ce a eşuat din cauza deficienţelor procedurale.

Mama lui a avut o relaţie cu interpretul spaniol, în urma căreia a rămas însărcinată şi, după mulţi ani, bărbatul a decis să ducă la capăt procedura cuprinsă în articolul 39 al Constituţiei Spaniei, care apără dreptul tuturor persoanelor de investigare a paternităţii.

Analiza ADN a fost realizată în Miami şi rezultatul ei va fi anexat procesului.

Caracterul ”legal şi eficient al probei biologice, alături de procentul mare rezultat, va fi prezentat laolaltă cu restul documentelor”, a transmis firma de avocatură, privind procesul de stabilire a paternităţii.

Javier a fost conceput pe 19 iulie 1975 în Sant Feliú de Guíxols (Girona) şi s-a născut în aprilie, anul următor, potrivit declaraţiei portughezei María Edite Santos (mama lui Javier) din 1992, atunci când a vorbit pentru prima dată despre acest lucru.

María Edite Santos susţine că a avut o relaţie cu Julio Iglesias pe vremea când acesta era căsătorit cu Isabel Preysler.

Odată cu apariţia acestui fiu secret, Julio Iglesias îşi măreşte familia, având 9 copii. Cu Isabel Preysler are trei copii Chabeli, Julio José şi Enrique, iar cu actuala lui soţie, Miranda Rijnsburger, are cinci: Miguel Alejandro, Rodrigo, Victoria, Cristina şi Guillermo.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS