Julio Iglesias cântă azi la Sala Palatului din Bucureşti,

Julio Iglesias va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, marţi, de la ora 20.00.

Concertul Julio Iglesias va începe la ora 20:00. Acesta le promite spectatorilor o seară magică, cu foarte multe melodii celebre care nu au mai fost cântate, până acum, în concertele susţinute în România.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Sala Palatului mai sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Eminescu, în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului şi prin vreaubilet.ro.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor.

Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină.

A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cântat în duete alături de artişti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.