Judeţul Cluj- lista candidaţilor la alegerile parlamentare 2016

Nici în județul Cluj nu lipsesc candidați care au probleme cu legea. Cel mai vizibil exemplu este cel al senatorului PNL Marius Nicoară, cu două mandate la activ, şi care deschide şi de această dată lista pentru Senat a PNL Cluj. Chiar în perioada în care şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat, Marius Nicoară a fost trimis în judecată pentru conducerea sub influența alcoolului.

Un alt candidat cu dosare pe rol este şi senatorul Alexandru Cordoş, care între timp a trecut de la PSD la PRU unde deschide lista de candidaţi pentru Senat a acestei formaţiuni politice.

Alexandru Cordoş a fost pus în aprilie 2015 sub urmărire penală de către procurorii DNA pentru complicitate la trafic de influenţă, într-un dosar, în care soţia sa, Mihaiela Cordoş, a fost condamnată luna trecută de Curtea de Apel Cluj la o pedeapsă de 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă. Vezi aici lista candidaților cu probleme penale.

 

Listele complete ale partidelor

Pe listele de la Senat, PSD deschide lista cu Ilie Vasile, de profesie inginer.

Lista PSD CLUJ Senat

Lista PSD CLUJ Camera Deputaților 

PNL deschide lista la Camera Deputaților în judeţul Cluj cu medicul Stamatin Vasile-Florin, iar la Senat medicul Nicoară Marius Petre.

Lista PNL CLUJ Senat

Lista PNL CLUJ Camera Deputaților 

La PMP Cluj, primul pe lista Camerei Deputaților este juristul Rusu Rareș Stelian, iar la Senat cu Burlacu Ștefan, de profesie jurist.

Lista PMP CLUJ Senat

Lista PMP CLUJ Camera Deputaților 

ALDE deschide lista la Camera Deputaților cu actualul deputat Cătăniciu Steluța-Gustica, iar la Senat cu profesorul Silaghi-Dumitrescu Radu-Lucian.

Lista ALDE CLUJ Senat

Lista ALDE CLUJ Camera Deputaților 

La USR (Uniunea Salvați România) primul pe lista Camerei Deputaților este istoricul Ungureanu Emanuel-Dumitru, iar la jurnalistul Senat Goțiu Remus Mihai.

Lista USR CLUJ Senat

Lista USR CLUJ Camera Deputaților 

Tot în judeţul Cluj vor mai candida la alegerile parlamentare și partidele ANR – Alianța Noastră România, UDMR, PSR – Partidul Socialist Român, PRU – Partidul România Unită, PRM – Partidul România Mare și PER – Partidul Ecologist Român, dar și câțiva candidați independenți.

Lista ANR CLUJ Senat

Lista ANR CLUJ Camera Deputaţilor

Lista UDMR CLUJ Senat

Lista UDMR CLUJ Camera Deputaţilor

Lista PSR CLUJ Senat

Lista PSR CLUJ Camera Deputaţilor

Lista PRU CLUJ Senat

Lista PRU CLUJ Camera Deputaţilor

Lista PRM CLUJ Senat

Lista PRM CLUJ Camera Deputaţilor

Lista PER CLUJ Senat

Lista PER CLUJ Camera Deputatilor 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS