Judecata de joi: Știri mai mult decât adevărate din Epoca Dragnea (AUDIO)

Cristian Tudor Popescu: „Jandarmerița bătută pe 10 august 2018 urmează a fi canonizată sub numele de Santa Spina Fracturata de către Biserica Catolică, întrucât a fost maltratată de „protestanți”, potrivit declarației de la Bruxelles a premierului Dăncilă.

Însă pentru aceasta mai este nevoie de încă o minune, căci regula cere două și una s-a săvârșit deja: deși cu coloana cervicală ruptă, jandarmerița, ieșind din spital după trei zile, a rupt-o la fugă ca să scape de presă.

A doua ar putea fi însăși minunea vorbirii la dna Dăncilă, căci printre europarlamentari se credea de ani de zile că dânsa este mută.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Alte știri externe. Ankara: întâlnire la vârf între padișahul Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, și pesedișahul României, Liviu Nicolae Dragnea.
  • După mai bine de un secol de nedreaptă absență, pricinuită de gelozia lui Alfred Nobel pe matematicianul cu care îl înșela nevastă-sa, alături de Fizică și Chimie, se înființează Premiul Nobel pentru Matematică. În premieră, el va fi decernat lui Liviu Pop & Paul Stănescu (România) pentru lucrarea fundamentală „Bazele Armeticii, de exemplu, 5”.
  • Liviu Dragnea numește completul de 5 judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție care, în fiecare an, înainte de tăierea porcului de Crăciun, îl judecă pe Liviu Dragnea și se declară vinovați.
  • Guvernul României organizează concursul Miss Minister. Diverse domnișoare telefonează la ministere și se dau drept Irina Concubina, familia tradițională a Marelui Cuman. Câștigătoarea concursului, adică Miss Irina Tănase, chiar ea, va fi viitorul premier. Vi se pare că nu e posibil? Păi, dacă s-a putut cu doamna Dăncilă și se face curând anul de când România  n-a ieșit de pe hartă, cum să nu fie?
  • Știri culturale. La sala Rapsodia, cântece și jocuri populare din folclorul nou, în interpretarea fostei primar general Gabriela Firea, acompaniată de ansamblul de bateriști la diblă „Pulănel, Gazel și Lăcrămioara”, al Jandarmeriei.
  • Manifestația anti Dragnea a fost autorizată, cu două mici modificări. Nu va avea loc în Piața Victoriei, ci în Sala Palatului, și nu va fi anti Dragnea, ci un Omagiu Marelui Cuman din Teleorman. Sunt permise scandările „Pesede, vai, ce bine e!” și „Liviu Dragnea-i tomodel, sparge statul paralel!”.

Manifestația va fi ultima de acest fel, adică colectivă. Potrivit noii legislații, pe care și-o asumă Carmen Dan, ministru de Interne, șef DNA și Procuror General, întrucât acum Jandarmeria arestează, cercetează penal și trimite în judecată, fiecare va putea să facă miting la domiciliu, în apartament sau în curtea casei, dar numai după ce a anunțat autoritățile cu cel puțin o lună înainte.

  • Fiecare persoană care are o problemă cu Justiția în România, nu se mai duce în fața judecătorilor, vine la Liviu Dragnea, care, o oră pe săptămână, stă în Scaunul Dreptății, îi pupă genunchiul și îi înmânează un papirus cu plângerea sa. Dreptele hotărâri ale Marelui Cuman se dau publicității prin Biroul Permanent PSD, câte o sută per ședință, desfășurată pe pusă masă în câte-o biserică pricopsită.
  • Nefericitul și răuprevestitorul, chiar dacă la singular, nume al comunei în care a venit pe lume Marele Cuman din Teleorman, Gratia, va fi schimbat, prin Ordonanță de Urgență, în Grația. Sedila de sub t e mică, nu face gaură-n buget, dar ce mult înseamnă: Io, Liviu Dragnea, prin Grația lui Dumnezeu…
  • Numitul Zuckerberg, Mark pe numele său creștin, care a fost audiat cu blândețe în Senatul Statelor Unite și în Parlamentul European, face treișpe-paișpe în fața unei Comisii parlamentare la București. Proprietarul Facebook a trebuit să dea socoteală senatorilor Tit Brăiloiu și Șerban Nicolae de ce n-a luat măsuri pentru a fi șterse postările anti PSD de pe rețeaua sa. Transpirat și ușor congestionat la ieșire, Zuckerberg, înainte de a răspunde întrebărilor presei, a pus el o întrebare: „What is it… Mooye?”.