Judecata de joi: Războiul paralel al lui Dragnea (AUDIO)

Cristian Tudor Popescu: „Și cu ce dracu mă ajută pe mine, domnișoară, chestia asta? Când mă întrebați, aveți ceva în cap?”.

Așa s-a umflat în bojoci dl Dragnea, și făcându-se amenințător spre ea, la o jurnalistă care l-a întrebat cât se poate de civilizat: „V-ar putea fi de folos, având în vedere că aveți o condamnare la 3 ani și jumătate, legea votată de Senat prin care cei cu condamnări până în 5 ani le execută la domiciliu?”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Comportament de măgârlan agresiv, pe care îl lasă nervii, zic unii. Fostul șef al dlui Dragnea, Traian Băsescu, chema jurnalistele să se suie pe masă ca să le arate cum se face. Pentru a nu fi acuzat că e curajos doar cu femeile, dl Dragnea a poftit un fotoreporter nu pe masă, ci la baie, „Puiule!”, ca să-i facă o poză acolo, lângă closet. Mie unuia însă, indignarea domnului Dragnea mi se pare justificată: păi, ce, domnișoară, eu vreau să fac pușcărie la domiciliu?!! Eu vreau să nu fac niciun fel de pușcărie, vreau să vă încalec, domnișoară, pe dumneavoastră, pe toți, să vă bag într-o pușcărie cât România, așa, ca să faceți voi pușcărie acasă, voi, care n-aveți nimic în cap, nu eu, care am! Deci, cu ce dracu mă ajută pe mine legea asta? – a vrut să spună d-sa.

„Vorbiți cu haștagu, vorbiți cu Iohannis să dea un decret să mă împuște mâine!…”, și-a plâns de milă cu zbierete dl Dragnea. Carevasăzică, al treilea om în stat transmite publicului că presa română pune o vorbă la președintele țării, ca acesta să ordone împușcarea președintelui Camerei Deputaților. Informație importantă –  ce n-au reușit cei 4 gâzi veniți să-i ia gâții, la Athénée Palace, va reuși Klaus Iohannis în alianță cu jurnaliștii: să-l ucidă.

„Ceva i-a ucis. N-am de unde să știu, dar pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo”, crede dl Dragnea despre morții din Colectiv. Adică, d-sa se referă la teoria populară printre pesediștii feroce că Iohannis, cu tehnică din Occident, a pus focul ca să cadă guvernul PSD, nu că l-ar fi dat Dragnea jos pe Ponta, cum să facă așa ceva?!

Ce să înțelegem din toate acestea?

Cel mai forţos politician din România se așază sistematic, de doi ani, într-o altă Românie, cu adevărat într-un stat paralel, în care se desfășoară un război crâncen, cu comandouri asasine, lovituri de stat, execuții oficiale prin împușcare, oameni incendiați de vii, el, Dragnea, fiind singura țintă, singurul soldat care se bate cu dușmanii, atât interni cât și externi. Sunt Mărășeștii lui Dragnea…

Bine, o să spuneți, stimați Europeni FM, e problema lui Dragnea, suferă de delir în formă continuată, poate se tratează. Nu, e problema noastră, a tuturor. Pentru că în paralel cu războiul din capul starostelui PSD, se petrece un război tăcut, care urmărește împingerea României în poziția de vasalitate față de statele urmaș ale Imperiilor Otoman și Austro-Ungar, cele care au subjugat Moldova și Țara Românească până în 1877 și Transilvania până în 1918: Turcia lui Erdogan și Ungaria lui Orban.

Guvernul României refuză să facă spitale cu bani gratis de la UE, anunță însă că va face cu parteneriate stat-privat, turco-române. Premierul Dăncilă sictirește Parlamentul European la Strasbourg și se duce apoi la Stambul ca să iasă din sala de conferințe trepădând ca o sclavă de harem în urma sultanului Erdogan.

Pentru a rămâne la guvernare, PSD e în stare să facă tot ce-i cer Orban și UDMR, de la declararea zilei negre pentru români 15 Martie 1848 sărbătoare națională, ca și 1 Decembrie, până la clasarea românilor ca rasă inferioară, care se supune legii spălării banilor, în vreme ce grofii UDMR, rasă superioară, sunt scutiți.

Sub Dragnea, suntem împinși departe de Occidentul care ne-a deschis drumul către independență și libertate, și ne întoarcem la mâna forte a Ungariei și Turciei…

În anul 100 al României.”