Judecata de joi: Raport DADDI – AUDIO

Cristian Tudor Popescu: “Suprem Lider, în legătură cu individul semnalat, raportăm depistarea următorului text, publicat în presă:

Un eveniment politic internațional de cea mai extremă importanță s-a petrecut în Europa, un eveniment menit să readucă la înflorire sănătatea atât de ofilită a partidului colectivist: dl Dimitrie Sturdza, după ce s-a fost înscris la Palatul Imperial din Berlin, a fost poftit la un prânz al împăratului Wilhelm, și ceva mai mult, împăratul a fost politicos cu dl Dimitrie Sturdza.

   Ei! Să nu mai spună cineva că partidul colectivist stă rău.

   Vezi că, în datinele colectiviste, prânzul joacă un rol sacru. Așa bunăoară mi-aduc aminte de un prefect colectivist naiv care, dat afară de ministrul de Interne, făcea un tărăboi grozav, fiindcă nu-i intra omului în cap cum se poate un ministru care a fost de două, trei ori la masa lui  să-l dea afară din slujbă! E ceva neînchipuit.

   S-a isprăvit! Dacă împăratul Wilhelm a poftit pe dl Sturdza la masă și a fost și politicos, atunci, cât va trăi împăratul, care e tânăr și voinic, partidul n-are să mai cază de la putere.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

   După cum se poate clar observa, Suprem Lider, aceasta este sursa de inspirație pentru cei care a defăimat grav România pe net, batjocorind astfel întâlnirea la nivel înalt, la un prânz restrâns a Supremului Lider cu președintele Statelor Unite, Donald Trump. Amintim câteva din probele culese atunci: „O apă plată, băiatu!”, „Ia și mie un pachet de țigări. Îți dau banii când te întorci”, „Să numeri lingurițele înainte să plece ăștia”, „O lanternă, o jucărică, șefu?”, „Chelner de bacșișuri mici”. Toți defăimătorii a fost depistați și arestați.

De asemenea, noi credem că se instigă și la aluziile care se face cu privire la mesele de tăiatul porcului organizate de organele noastre de securitate, la care ați fost.

Același individ este autor și la alte exprimări defăimătoare la adresa țării noastre:

În România, lingușirea și hoția sunt virtuți.

   România este o țară eminamente agricolă, ori eminamente ridicolă!

   El ia în derâdere chiar legea antidefăimare:

Se vor găsi mulți compatrioți să facă aspră critică criticii mele. Parcă-i auz… „Cum, domnule? D-ta denunți străinilor micile noastre mizerii, și încă unde? În Universul, care are un tiraj colosal. Vrei să împrăștii în toate unghiurile lumii veninul pesimismului d-tale? Rufele murdare, domnule, trebuie spălate în familie!”.  O, iluștrii mei patrioți, să mă iertați: aci nu-i vorba de murdăria rufelor, e vorba de bubele trupului. Străinii, oricât am tăcea noi despre micile noastre mizerii, ni le știu mai bine chiar decât ni le știm noi – și pe cele mici, și pe cele mijlocii, și pe cele mari – și n-au nici naivitatea, ca mulți dintre noi, să-și facă iluziuni, nici  interesul, ca mai mulți dintre noi, să mintă asupra stării noastre publice.

Fiind fugit în Germania, într-o scrisoare către un anume Doctor, mărturisește că nici nu e român: Spune d-ta, iubite d-le Doctor, dacă mai e loc în această frumoasă patrie pentru un grec păcătos ca mine…

În baza la aceste informații, deoarece numitul Caragiale Ion Luca este decedat, propunem, Suprem Lider, scoaterea scrierilor lui din manualele școlare.

Semnat: general-caporal Brad Păltinaș, DADDI, Divizia AntiDefăimare Dragnea Internațional.”