Juan Mata: „Am un salariu obscen de mare”

Mijlocașul lui Manchester United, Juan Mata șochează fotbalul britanic cu o declarație nemaiauzită. Spaniolul afirmă că are un salariu “obscen de mare” în comparație cu oamenii de rând și că ar accepta o scădere a câștigurilor.

“Cu tor respectul pentru societate, trăim ca într-un balon și viața mea nu este una normală. Mă sperie uneori faptul că sunt foarte protejat, iar când am cea mai mică problemă, vine cineva și o rezolvă. O viață normală au prieteni mei, care caută permanent un loc mai bun de munca” spune internaționalul iberic.

Juan Mata câștiga 180.000 de euro pe săptămână, însă critică atitudinea fotbaliștilor tineri, declarând că toți se cred Maradona când ajung la un club mare și își cumpără din primii bani haine și mașini de lux. “Simt nevoia să îi trag deoparte și să discut cu ei”, mărturisește jucătorul spaniol.
În vârstă de 28 de ani, Juan Mata a mai jucat la Real Madrid, Valencia și Chelsea și are în palmares toate trofeele importante din fotbal – Liga Campionilor, Europa League, titlul mondial și cel european.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS