Confidenţialitate

Johnny Depp respinge cererea prin care Amber Heard solicită pensie alimentară

Actorul Johnny Depp a cerut instanţei americane să respingă o cerere prin care soţia lui, Amber Heard, care a depus actele de divorţ la începutul acestei săptămâni, a solicitat dreptul de a beneficia de pensie alimentară, potrivit contactmusic.com.

Actriţa Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a depus la un tribunal din Los Angeles, luni, actele prin care solicită divorţul de Johnny Depp, după o căsnicie de 15 luni, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile.

În acelaşi document, actriţa americană a indicat faptul că separarea cuplului s-a produs pe 22 mai – la două zile după ce mama actorului Johnny Depp, Betty Sue Palmer, a murit.

Amber Heard a solicitat instanţei să îi acorde dreptul de a beneficia de pensie alimentară de la soţul ei, însă starul hollywoodian a depus la tribunal, joi, un document prin care a cerut judecătorului să respingă solicitarea soţiei sale.

Johnny Depp a angajat-o pe avocata Laura Wasser, o expertă în divorţuri ale celebrităţilor, pentru a-l reprezenta la tribunal, precizează site-ul TMZ.com.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit pe 3 februarie 2015. Cei doi actori s-au cunoscut în 2011 în timpul filmărilor de la lungmetrajul ”The Rum Diary”.

Relaţia lor a început după ce Johnny Depp s-a despărţit de partenera lui de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis. Depp şi Paradis au împreună doi copii – Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002.

Foto: Andrea Raffin/Shutterstock