Confidenţialitate

Jocurile Olimpice de iarnă 2018, marcate de Google printr-un nou Doodle

Un nou Google Doodle poate fi observat azi la accesarea motorului de căutare, fiind astfel marcat startul Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018.

Cea de-a XXIII-a ediţie a Jocurilor Olimpice moderne de iarnă va debuta în stațiunea montană sud-coreeană PyeongChang, de la ora 13.00, ora României.

România va fi reprezentată la Jocurile Ompice de Iarnă 2018 de 28 de sportivi, printre care şi o rezervă, şi 27 de tehnicieni şi oficiali.

Google îşi modifică ocazional logoul pentru a marca diferite evenimente speciale sau pentru a omagia personalităţi ale culturii universale.

Primul “doodle” – o reprezentare ocazională a logoului Google afişată pe prima pagină a motorului de căutare – a apărut în 1998, când fondatorii Google Larry Page şi Sergey Brin au participat la festivalul Burning Man din deşertul Nevada şi au pus emblema evenimentului în spatele logoului Google pentru a anunţa utilizatorii că vor fi plecaţi în acea perioadă. De atunci au fost create peste 1.000 de “doodle”-uri pentru paginile de start ale Google din întreaga lume.