Confidenţialitate

Jerry a evadat din abator | AUDIO

Jerry, un taur din Croaţia, a devenit un veritabil star pe internet după ce a reuşit să evadeze dintr-un abator într-un mod spectaculos.

Animalul de 670 de kilograme a fugit de pe linia de procesare şi a reuşit apoi să îi evite pe îngrijitorii care îl dirijau într-un ţarc.

Proprietarul abatorului unde s-a petrecut incidentul a povestit că le-a fost imposibil să oprească forța naturii. Taurul a învins și s-a ascuns în munți.

” Dorinţa lui de a trăi ne-au învins”, a adăugat proprietarul abatorului, care și-a schimbat planurile și va lasă animalul să trăiască.

Între timp, numeroşi internauţi croaţi şi-au exprimat sprijinul faţă de taurul Jerry prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

“Bravo, eroule Jerry! Mult succes, taur minunat!”, a scris unul din ei.

Mulţi alţii au glumit făcând o paralelă între taurul fugar şi valul imigranţilor croaţi care se îndreaptă spre statele mai bogate din Uniunea Europeană.

“Plecat în Germania”, a scris cineva pe Facebook, în timp ce altcineva a presupus că animalul “a galopat spre o ţară străină, la fel cum au făcut deja toţi ce care au putut să facă acest lucru”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.