Javier Sanchez Santos a fost recunoscut drept cel de-al 9-lea fiu al cântărețului spaniol Julio Iglesias

Javier Sanchez Santos a câştigat procesul de paternitate pe care l-a intentat împotriva cântărețului spaniol Julio Iglesias, fiind recunoscut drept cel de-al 9-lea fiu al artistului.

Decizia tribunalului din Valencia a pus capăt unei dispute privind paternitatea care a durat trei decenii, după ce cântărețul a refuzat să facă un test ADN. Avocatul lui Julio Iglesias a făcut imediat apel împotriva deciziei. Javier Sanchez Santos, născut în aprilie 1979, este fiul fostei dansatoare portugheze Maria Edite Santos. Aceasta a declarat că a avut o relație de o săptămână cu Julio Iglesias în iulie 1975 în Catalonia.

Javier va fi înscris în registrul civil ca fiu legitim al lui Iglesias si este hotărât să-i preia numele în momentul în care decizia va fi definitivă. Va putea fi ajutat  financiar de tatăl său în cazul unei boli grave si daca nu se va putea întreţine singur.

Mai mult, după moartea cântărețului, Javier va împărți o treime din averea lui Julio Iglesias – împărțită cu ceilalți opt frați, chiar dacă nu este inclus în testament, potrivit  avocaților.

Sursa foto: El Pais

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS