Janet Jackson și-a anulat partea europeană din turneul său mondial – AUDIO

Janet Jackson și-a anulat marți, fără nicio explicație, partea europeană a turneului său mondial, programată între 30 martie și 3 mai, la circa două luni după ce își întrerupsese temporar turneul pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale, informează agenția France Presse.

Cele douăzeci de date calendaristice programate pentru turneul european au fost eliminate de pe site-ul său oficial de rezervare Ticketmaster.

Potrivit mai multor utilizatori de pe rețelele sociale, Ticketmaster a trimis celor care au cumpărat bilete pentru aceste concerte mesaje prin care li se transmite că le va fi rambursată contravaloarea biletelor.

Concertele sale din America de Nord, prevăzute să aibă loc între 14 mai și 28 august, precum și un altul în Dubai, pe26 martie, au fost menținute pe site.

Înainte de Crăciun, Janet Jackson a fost nevoită să îşi amâne turneul mondial de promovare al albumului „Unbreakable”, aparent din cauza problemelor pe care le are cu vocea, aceasta declarând că are nevoie urgent de o operaţie chirurgicală.

„Unbreakable”, apărut pe 2 octombrie, este cel de-al 11-lea album de studio al cântăreţei americane Janet Jackson şi, totodată, primul disc lansat de artistă după materialul discografic „Discipline”, din 2008.

Albumul reprezintă primul proiect muzical al artistei americane realizat în colaborare cu noua ei casă de discuri, Rhythm Nation, o divizie a grupului BMG.