Janet Jackson îşi reia turneul în 2017 după o pauză pentru „a-și întemeia o familie” – VIDEO

Cântăreața americană Janet Jackson a promis că își va relua în 2017 turneul „Unbreakable”, pe care l-a întrerupt brusc sub pretextul de „a-și întemeia o familie”, relatează AFP.

Janet Jackson, care va împlini 50 de ani pe 16 mai, și-a anulat la începutul lunii toate concertele turneului său european programate pentru perioada martie-mai fără să dea explicații, pe fondul unor zvonuri privind probleme de sănătate.

Ea a explicat în final într-o postare video că vrea să fondeze o familie și a promis că își va relua turneul când va fi posibil.

https://www.youtube.com/watch?v=YkbrjI41A6I

Janet Jackson va reveni în turneu în 2017, a anunțat sâmbătă pe Twitter.

A precizat că biletele deja cumpărate sunt valabile, dar că se pot rambursa și banii. Nu a oferit detalii privind următoarele date de concert, dar a făcut trimitere la un articol din US Magazine unde promoterii arată că vor fi anunțate ulterior.

Anularea surprinzătoare a turneului său a intervenit după o primă suspendare, provocând îngrijorarea fanilor săi. Janet Jackson anunțase înainte de Crăciun că întrerupe provizoriu turneul pentru a se supune unei intervenții chirurgicale a cărei natură nu a fost precizată.

Foto: Everett Collection/Shutterstock