Janet Jackson îşi amână turneul mondial pentru a deveni mamă

Cântăreaţa americană Janet Jackson a anunţat că îşi amână turneul mondial, pentru că plănuieşte să devină mamă, informează bbc.com.

Anunţul, care afectează 55 de show-uri pe care artista trebuia să le susţină în Statele Unite şi Canada, vine după o lună de la anularea altor concerte din Europa.

”Împreună cu soţul meu plănuim să avem o familie, aşa că voi amâna concertele din turneu”, a comentat cântăreaţa în vârstă de 49 de ani, pe contul său de Twitter. ”Vă rog, dacă puteţi, încercaţi să înţelegeţi că este important să fac asta acum”, a mai spus Janet Jackson. 

”Trebuie să mă odihnesc, acestea sunt recomandările doctorilor. Voi continua turneul cât mai curând posibil”, a încheiat artista.

Ea a mulţumit pentru susţinere primită din partea dansatorilor şi muzicienilor care au însoţit-o în turneu, dar şi fanilor pentru dragostea şi loialitatea lor.

Janet Jackson a revenit în topurile Billboard, anul trecut, cu cel de-al 11-lea album, ”Unbreakable”.

Ea este căsătorită cu magnatul modei Wissam Al Mana. Sora lui Michael Jackson a mai avut două căsnicii, cu muzicienii James DeBarge şi Rene Elizondo, fără însă să aibă copii.

Turneul mondial al vedetei a fost afectat de probleme de sănătate. În luna decembrie, artista a amânat 29 de concerte în America, după ce a fost sfătuită să facă operaţie la gât. Mai târziu a negat că ar fi fost diagnosticată cu cancer.

Cel mai recent concert susţinut de Janet Jackson a fost pe 26 martie, la Dubai World Cup.

 

Sursă: News.ro