Janet Jackson este însărcinată cu primul ei copil

Cântăreaţa Janet Jackson este însărcinată cu primul ei copil, au anunţat, miercuri, mai multe tabloide americane, citate de contactmusic.com.

Mai multe surse au dezvăluit pentru ET Online că vedeta americană, care va împlini vârsta de 50 de ani pe 16 mai, aşteaptă venirea pe lume a primului ei copil cu Wissam Al Mana, cel de-al treilea soţ al cântăreţei.

În luna martie, Janet Jackson a anunţat că îşi anulează toate concertele pe care le avea programate în noul ei turneu mondial, ”Unbreakable World Tour”, pentru a se concentra pe întemeierea unei familii.

”Mă aflu în a doua jumătate a turneului meu, dar s-a produs o schimbare neprevăzută”, a explicat artista americană, într-un mesaj video publicat pe Twitter, în care s-a adresat fanilor ei. ”Consider că este important ca voi să fiţi primi care veţi afla. Eu şi soţul meu plănuim să ne mărim familia, aşadar trebuie să îmi amân acest turneu”, a adăugat artista.

Fanii au fost luaţi prin surprindere de anunţul cântăreţei, mai ales că Janet Jackson finalizase cu puţin timp înainte secţiunea nord-americană a noului ei turneu mondial.

În acel mesaj video, publicat pe 6 aprilie, artista i-a asigurat pe fanii ei din lumea întreagă, spunându-le că se simte bine şi că va reveni pe scenă, dar nevoia ei de a deveni mamă reprezintă o prioritate.

”Vă rog, încercaţi să înţelegeţi că este extrem de important ca eu să fac acest lucru în acest moment. Trebuie să mă odihnesc, acesta a fost ordinul medicilor. Însă nu vă uit nici pe voi. Îmi voi continua turneul imediat ce voi putea să fac acest lucru”, a explicat Janet Jackson.

 

Janet Jackson a revenit în topurile Billboard, anul trecut, cu cel de-al 11-lea album de studio, ”Unbreakable”. Ea s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana în 2012 şi a confirmat această căsătorie abia în 2013.

Janet Jackson a mai avut două căsnicii, cu muzicienii James DeBarge, în perioada 1984 – 1985, şi cu Rene Elizondo, în perioada 1991 – 2000, fără însă să aibă copii.

Foto: Everett Collection / Shutterstock

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS