Jandarmeria Română: Jandarmul implicat în incidentul de la Piața Universității și-a pierdut cumpătul

Conducerea Jandarmeriei analizează imaginile cu un jandarm care ar fi lovit aseară un un protestatar, în timpul manifestației din București.

În fotografii și clipuri video publicate pe rețeaua de socializare Facebook se vede cum jandarmul lovește un bărbat cu pumnii, în timp ce colegii săi și alți manifestanți trag fiecare de un gard de protecție în Piața Universității.

Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

O înregistrare a incidentului a fost preluată și publicată de polițistul Marian Godină pe Facebook.

Când e nevoie de identificarea unui huligan, Jandarmeria Română cere sprijinul populației.Pe al lor îl vor identifica oare?sursa: Privesc.Eu

Posted by Marian Godina on 20 Ianuarie 2018

Duminică seară, participanții au forțat, după ora 18.00, gardurile de protecție montate lângă trotuare în Piața Universității și au ocupat integral zona iar traficul a fost blocat. Incidente au avut loc și la stația de metrou de la Piața Univeristății, după ce jandarmii au oprit ieșirea din metrou spre Universitate.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, explică pentru Europa FM că traficul nu a putut fi oprit până ce toate autobuzele, mașinile obișnuite și cele de urgență aflate în mers nu au fost deviate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pe de altă parte, doi protestatari prezenți la marșul din Centrul Capitalei riscă închisoare după ce asupra lor au fost găsite arme albe. Cei doi ar fi venit la protest cu intenția de a comite violențe, spune conducerea Jandarmeriei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS