Jandarmeria îi roagă pe manifestanţii paşnici să trimită înregistrări cu cei care au fost violenţi miercuri noaptea

Jandarmeria le mulţumeşte cetăţenilor care au protestat paşnic şi au respectat indicaţiile forţelor de ordine. Totodată, reprezentanții instituției precizează că au primit numeroase înregistrări pe care le vor folosi pentru a-i identifica şi sancţiona pe cei care au fost violenţi miercuri noaptea.

 

Jandarmii fac în continuare apel la cei care mai au astfel de înregistrări să le trimită: la adresa de e-mail: op_jr@mai.gov.ro sau pe suport electronic pe adresa instituţiei: strada Jandarmeriei, nr. 9-11, sector 1, Bucureşti.

 

”Mulţumim tuturor acelora care au multiplicat mesajele Jandarmeriei, cetăţenilor care au prostestat paşnic şi au respectat indicaţiile forţelor de ordine, sprijinindu-le astfel în acţiunile de asigurare şi restabilire a ordinii şi siguranţei publice, la nivelul Capitalei. Am primit numeroase imagini şi înregistrări din partea cetăţenilor care au fost prezenţi ieri în Piaţa Victoriei, pe care le vom folosi pentru identificarea şi sancţionarea, conform legii, a tuturor celor care au comis acte de tulburare gravă a ordinii publice, precum şi acte de violenţă”, scrie Jandarmeria pe pagina oficiala de Facebook.

 

Poliţia Capitalei a anunţat joi dimineaţă că peste 60 de persoane au fost duse la audieri ca urmare a incidentelor de la manifestaţia din noaptea de miercuri spre joi, din Piaţa Victoriei din Capitală. Se fac cercetări pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS