Jandarmeria: „Există posibilitatea ca persoane agresive să vină în Piață și sâmbătă”

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat că şi sâmbătă există posibilitatea apariţiei unor persoane agresive în Piaţa Victoriei şi a făcut un apel la manifestanţi să se delimiteze de acţiunile violente.

„Există posibilitatea, având în vedere aceste acţiuni din mediul on-line, apariţiei acestor persoane agresive, care să încerce din nou deturnarea evenimentelor din spaţiul public. Persoanele care doresc să se manifeste civilizat, să participe la protest, să se delimiteze de grupurile care provoacă astfel de acţiuni violente, să lase spaţiul necesar acţiunii colegilor mei, să facă pasul înapoi când li se cere acest lucru, întrucât au fost folosiţi şi aseară oameni civilizaţi ca scut de protecţie în spatele cărora au fost aceşti huligani care au produs actele de violenţă”, a spus Enache, într-o conferinţă de presă, la sediul Jandarmeriei Române.

El a făcut un apel către manifestanţi, pentru protestul de sâmbătă seară, să fie receptivi la mesajele Jandarmeriei şi să reacţioneze în consecinţă, pentru a nu se expune unor riscuri.

„Evitaţi prezenţa copiilor în piaţă, dar şi a celorlalte categorii de persoane vulnerabile, întrucât în urma acestor acţiuni pot cădea victime şi pot avea de suferit”, a afirmat Georgian Enache.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS