“Jamila Cuisine” devine carte de rețete

Începând de astăzi, volumul “Jamila Cuisine” semnat de Geanina Staicu-Avram este disponibil pentru precomandă cu autograful autoarei până pe 21 noiembrie exclusiv pe site-ul editurii, www.curteaveche.ro.

Cartea “Jamila Cuisine” va fi lansată oficial printr-un eveniment în cadrul târgului de carte Gaudeamus.

„Cartea de față reprezintă pentru noi un vis împlinit. Ne-am dorit să vă putem oferi o variantă tipărită a celor mai apreciate rețete și, firește, suntem extrem de bucuroși că am izbutit. Ce puteți găsi în această carte? În primul rând, rețete savuroase, ușor de pus în practică și pe gustul tuturor. Nu sunt preparate culinare făcute după un rețetar strict, nici creațiile unui bucătar renumit. Sunt rețete ce pot fi gătite de oricine, rețetele mamelor și ale bunicelor noastre, rețete demne de a fi cunoscute de toată lumea și, nu în ultimul rând, rețete care să adune în jurul mesei întreaga familie”, spune Geanina Staicu-Avram.

Geanina Staicu-Avram, cunoscută drept Jamila pentru fanii ei de pe YouTube, a reușit să adune în ultimii ani peste 92 de milioane de vizualizări ale videoclipurilor în care prezintă modul de preparare al unora dintre cele mai gustoase rețete, devenite surse de inspirație pentru milioane de pasionați de gătit din țară și din străinătate.

Jamila a câștigat în septembrie 2016 premiul “Online Personality of the Year” în cadrul festivalului anual de social media Webstock.

Cartea, bogat ilustrată cu fotografii sugestive, cuprinde cele mai apreciate rețete ale Jamilei, la care se adaugă o rețetă-surpriză pentru fanii ei.

Povestea proiectului Jamila Cuisine a început în anul 2012 cu numeroase rețete prezentate sub forma unor videoclipuri, iar până în 2016 a devenit unul dintre cele mai îndrăgite și mai urmărite proiecte culinare.

Invitată în emisiunea Medium Rare cu Adi Hădean, creatoarea fenomenului Jamila Cuisine a vorbit pe larg despre proiect.

Geanina Staicu-Avram (JamilaCuisine) la Medium Rare cu Adi Hădean

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS