Jamie Oliver gătește pentru Brad Pitt și Angelina Jolie

Actorul Brad Pitt a apelat la cel mai celebru bucătar, Jamie Oliver, pentru a-i pregăti masa de sărbători.

Jamie Oliver a acceptat să meargă la reşedinţa vedetei din Londra, de Crăciun, pentru a găti pentru el, Angelina Jolie şi cei şase copii ai cuplului.

‘Brad i-a cerut acest lucru lui Jamie, după ce îl implorase anul trecut să îl înveţe să gătească. Jamie a încercat să-l înveţe, dar el nu e deloc talentat în bucătărie’, a declarat un prieten al cuplului pentru tabloidul The Sun.

Jamie Oliver, protagonist a numeroase show-uri TV culinare, este cel mai bogat maestru bucătar din lume, cu o avere de 150 de milioane de lire sterline (183,9 milioane de euro), potrivit listei anuale pe 2012 a celor mai bogaţi oameni din lume întocmită de Sunday Times.

În ‘Happy Days with the Naked Chef’, ca parte a unui turneu de show-uri live, Jamie Oliver a gătit în faţa unor arene pline de fani. El a fost invitat de Tony Blair să gătească o cină la reşedinţa oficială din Downing Street 10, iar cu ocazia zilei de naştere a reginei Elisabeth a II-a, el a fost decorat cu titlul de Membru de Onoare al Ordinului Imperiului Britanic.